Swedish Silver

I Stockholm blir det stort partaj idag när Drumcode och Locomotives tar i ända från tårna.

swedish_silver-20080605-flyer

http://drumcode.com/

Nu blir det techno. Adam Beyers skivbolag Drumcode och LocoMotives tar varandra i handen och kliver in på Operaterrassen – det blir skarp, kreativ och smattrande techno på två stora dansgolv i ett fyrverkeri av technoartister som sällan får plats på samma fest – Adam Beyer, Joel Mull, Cari Lekebusch, Alexi Delano, Hardcell, Agaric och Nihad Tule.

Ja, päronskummet på den svenska technodrinken alltså.

Drumcode on tour är flera föreställningar i hur modern, svensk techno låter försommaren 2008. Skivbolaget är i dag ett av världens mest respekterade inom sin genre med artister och remixare som Kyle Geiger, Pär Grindvik, Joey Beltram, Cirez D, Ortin Cam, Perc, Len Faki, Paco Osuna, Christian Smith & John Selway och självklart gänget som spelar på festen.

Under Drumcode ligger bland annat Adams andra etiketter Truesoul och Mad Eye.

Golv 1: Drumcode
Adam Beyer
Cari Lekebusch
Joel Mull
Hardcell (live) Golv 2: Truesoul
Alexi Delano
Agaric (live)
Nihad Tule

Festerna har redan blivit ökända runt om i världen efter lyckade tillställningar på klubbar och festivaler så som Ageha i Tokyo, Berghain i Berlin, Fabric i London, Awakenings i Holland och många andra. Och för den som vill förkovra sig ytterligare i Adam Beyers skivbolag i sommar rekommenderas Drumcodefesterna på spanska Sonar, holländska Dance Valley eller varför inte Meganite på Ibiza?

Läs mer på:
drumcode.se och myspace.com/adambeyer

Torsdag 5 juni
20 år, förköp: 145 kr, i dörren: 175 kr
22-05
Operaterrassen/Rotundan
Karl XII Torg

Förköp på Fade Records och PUB.03


About this entry