Blenda/Tähti/Superdiskant på Respekt

Ser ut att kunna bli roligt. Marcel Dettmann som jag skrivit om förut spelar ikväll tillsammans med några andra lokala förmågor. Hade varit roligt om det blev bra, känns som om Respekt aldrig fått den respekt (eh eh) det förtjänar. Det är ju faktiskt ett bra ställe, men hittills har jag inte upplevt något där som varit riktigt minnesvärt.

tähti-20071012-flyer

http://myspace.com/klubbtahti

Blenda & Tähti, 12 oktober @ Respekt Göteborg

Marcel Dettmann
(Berghain, MDR, Berlin)

Steadycam
(Kompakt)

Acid Andy
(Jackmoves)

Superdiskant

Efter succépremiären av klubb Tähti i juli så gick tyvärr lokalen förlorad och vi fick ta en kortvarig paus. Men med blodad tand så återvänder vi, nu tillsammans med Blenda, med ett nytt koncept på Respekt i Göteborg den 12e oktober.

Vi är mycket stolta över att kunna presentera Marcel Dettmann, resident på legendariska klubben Berghain i Berlin. Varför vet alla de som stått och köat nervöst framför elverket i en timme, blickandes upp mot de neonupplysta skuggestalterna bakom persiennerna i Panorama Bar, gå förbi vakterna in i dimman, för att sedan stappla ut ur entrédörren ett halvt dygn senare, fortfarande med ett rus i kroppen.
Med sig har Dettmann en kompromisslös blandning av hård minimaltechno och djup digital dub i bästa Basic Channel anda.

Som om det inte vore nog så backas han upp av Göteborgs stolthet från Kompakt, Steadycam och Tähti resident Acid Andy. På nedervåningen tar Superdiskant hand om festen, ”electronic-technotronic style”.


About this entry