Locus vs Struktur

Massa beats och varma basgångar runt Järntorget ikväll.

struktur-20070310

Leaf berättade att Struktur kör på båda våningarna av Stars’n’Bars den här gången, så nu finns ska det väl finnas plats både för att plocka äpplen och gå ut med hunden! Kommer bli en massa bra, frenetisk drum’n’bass och sånt på nedervåningen, och möjlighet att gunga till hiphop/dancehall på övervåningen för de som inte riktigt hänger med i svängarna. Tycker för övrigt att det är skitbra att Struktur finns, ingen stad känns riktigt komplett utan en ordentlig drum’n’bass-klubb.

The top floor is gonna be held down by Axxel from Axxionpack with sweet Dancehall/Reggae sounds. His friend DJ Badman gonna blaze some hiphop. The basement is gettin’ the proper rinse out by the residents this time, Leaf & Social.

locus-20070310

Locus satsar denna gång på en fantasilös minimalistisk design av sin flyer. Tydligen håller deras vanliga mixer, en stabil trotjänare från Rodec, på att falla i bitar. Så ikväll spelar dom på en inhyrd Rane istället. Lyssna om ni hör någon skillnad, skulle tro att det blir lite snabbare mixar och djupare cuts. Ingen info på flyern om vem som spelar, men en liten mus har berättat att det är Demagogen, Kristina och någon tös vid namn Daniella? Vi får väl se, jag kommer vara där iallfall.


About this entry